Friday, January 16, 2015

Dua Tahun Yang Sepi

Assalamualaikum

Sepi. Blog yang diberi nama BBQS ini ibarat kehilangan. Kehilangan siapa?

Kehilangan penulisnya sendiri. Hampir 2 tahun lamanya.

Siapa?

Hey. Sayalah tu. Si Bedah yang kononnya sibuk sangat. Padahal kan. Tapi memang betul saya sibuk. Sibuk mencari identiti di dunia realiti. Ececeh. Sesekali perlu juga tinggalkan dunia alam maya . Untuk diri lebih kenali kehidupan sebenar.

Kepada diri sendiri,  selamat kembali ke dunia blogger. Tapi saya rasa selamat datang lebih sesuai. Sebab saya dah terlupa habis macam mana nak tukar template, nak tukar advertisment . Tambahan pula semua widget dalam blog BBQS dah jadi versi oldskool. Header pun alahai suam-suam bertukar nak jadi sejuk. Nasib baik masih ingat cara nak tulis post. Hehe. Allah jualah yang memberi ilham.



No comments:

ShareThis