Sunday, October 9, 2011

Konvo UM

Salam semua ^^

Sebenarnye saye sangat segan dengan followers saye sebab dah lama sangat tak update blog. Kesian kat korang sebab tak dapat dengar cerita sensasi saye kan kan. Hehe. Sekarang memang musim orang konvo. Saye juga akan konvo. Tapi lagi 2tahun. Hehe. Well, saye antara yang tak terkecuali meraikan senior2 yang hebat2 belaka. Bila tengok orang konvo, memang rasa semangat. Tengok atuk, nenek, pakcik, makcik, adik2 yang datang, memang rase touching lebih*nangis*. Tak sabar nak bawak ibu ayah datang pulak.


Ini antara senior2 yang saye raikan. Graduan dari Akademi pengajian Islam. Sempat bagi bunga je. Tak sempat nak bergambar sebab nak kejar kelas pukul 6petang. Memang gayat sungguh dah nak senja baru nak mula kelas.

Sedih sebab saye takde dalam pic ni.

Yang ni Family PEMALU. Group underground kami. Haha. Makan2 dengan senior2 yang nak grad. Tapi ramai yang tak dapat datang. Kepada tuan yang saye cilok gambarnye, thanks a lot. Maklumlah acik tak kaya. Takde kamera. Tumpang2 jelah :D

2 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

saya grad 4 tahun lagi...

NabiLLa NaSir said...

Haziq: best of luck =)

ShareThis