Sunday, June 26, 2011

Bila Ibu Tanya Soalan Yang Sama. Acik Jadi Gelabah


Dari malas-malas nak update blog, tiba2 jadi rajin sebab ibu tanye lagi soalan tu. Soalan die bila nak ade pakwe atau bakal suami. Kalau ikutkan hati nak je jawab camni "Lek Luuuuuuu". Tapi ade pulak nanti yang kena tarbiyah sampai ke malam. Saye sangat2 faham perasaan ibu. Die takut anak die kahwin lambat. Ape saye tahu semua ibu2 memang camtu. Yelahkan anak perempuan. Tapi kan tapi kan umur saye baru 21. Jadi lepas ni saye kena rajin pergi mengorat orang. Haha abang2, pakcik2, atuk2 di luar sana boleh kita berkenalan? HAHA


Cari camne pun segala2nya saye serahkan pada Allah. Usaha, doa dan tawakal. Saye percaya jodoh yang baik datangnye dari tuhan. So jawapan yang terbaik adalah saye menunggu jodoh dari Allah =)

Psstt:// Ini bukan entri terdesak. Haha

3 comments:

Rosey Jamal said...

hahahha...naseb la ak x pena kne ngn mak ak sokla2n maut mcm tuh....selamt la bella,x lame ag dpt ak makn nasi minyak ko...=)

Sepatu Jalanan said...

haha...sama lah nasib kite!

yana pprc said...

haha.. sabar je la bella.. insyaALLAH, ada jodoh bella, cuma lambat atau cepat je.. yana doakan yang terbaik untuk bella k.. =)

ShareThis