Thursday, April 21, 2011

Study Week Adalah Minggu Dimana Anda Buat Macam2 Kecuali Belajar. Betul kan? Betul Kan?

Penyakit baru saye kali ni adalah suke tulis tajuk entri panjang2. Okey study week adalah minggu paling mencabar. Pelik sebab time tulah kawan2 ajak pergi berjimba-jimba. Susah gua nak lawan der! Time inilah Cik Husna sibuk ajak pergi berbasikal kat taman pertanian. Nak pergi piknik tepi tasik la. Makan kat Seoul Garden la. Pergi bowling la. Pergi breakfast kat McD la. Pergi makan ayam panggang Nara la. Semua tempat yang nak pergi tu kebanyakannye tempat makan. Bila gemuk kecoh! Lepas tu penyakit suke google harga makanan pun ade. Ni semua Husna yang ajar. Eeeeeeee.

Sekarang ni penyakit memang tengah datang. Sekarang saye berblogging. Time inilah mood blogging datang. Time inilah idea datang mencurah-curah. Tapi rasenye blogging ni terapi nak hilangkan tekanan exam. Hehe nak jugak blogging. Kalau korang nak tahu idea paling bernas cik husna adalah flying fox time exam. Kenapa tak ajak pergi berbaring dekat laluan lrt je. Ade gaya cerita hindustan sikit. Tak pun pergi terjun gunung.

Lukisan buruk. Ni je mampu. Acik Tak kayo. Haha.

psst:// thanks to Tommy. Tajuk entri adalah inspirasi dari beliau yang pergi karaoke time study week. Haha.

9 comments:

Ija Faezah said...

good luck exam.. ija dh habis exam dah pun.. hehe.. mmg tgh exam mmg pnyakit2 mcm tu dtg.. mcm kitorg suka main game n tgk movie..hahaha.. bce buku x...

fyna said...

gud luck dear..





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

NabiLLa NaSir said...

hehe. kite 26hb baru mula. penyakit maen game betul gak tu. haha. selamat bercuti ye =))

NabiLLa NaSir said...

thanks fyna =)))

Shamsuddin Amin said...

setuju tu...
time ni la mcm nak lepak je ngan kawan2... hahaha

sticker_getah said...

rajin btul berjalan,hehe..

weenween said...

tula cik bella..time study week ni la nak g karoke la..nampak mcm2 jenayah la..haih~~ macam-macam la.hahaha..

GiveAsh said...

good luck exam..buat elok elok k

oh! pandai bagi markah gagal kat lukisan aku...lukisan awak pun dapat D+ jugak..hahaha

Ieta Mat Sa'ad said...

blog walking di pagi hari... salam, betul tu. hehe...

ShareThis