Friday, April 22, 2011

Jom Join Group Blogger Under Regolith (Blogger Bawah Tanah)


Encik Belalang hijau ade buat group untuk blogger2 yang suke bergerak secara haram. Sekarang die tengah cari askar2 untuk mantapkan lagi gerilla Blogger Bawah Tanah. Haha. Jadi dengan bangganya saye ingin menjemput anda semua untuk join ping entri dekat Group Blogger Bawah Tanah. Moh le kite join. Biar FB tu jadi makin serabut dengan group2 yang berbagai-bagai ni. Saye pun nanti bila dah ade anak, nak buat satu group kat FB khas untuk anak2 saye. Nantikan kemunculan group anak-anak Cik Bellabong.

Ape lagi klik kat link ni: Blogger Bawah tanah

Lagi satu kat sini: Ni La Blog Aku. Kalau yang ni dikendalikan oleh Encik AlongXp. Die pakai cara autoping. Saye pun tak berapa nak faham. Pergi tanye die sendiri.

Rajin2lah join ye. Nanti bertambah la reader blog korang. Okey selamat mencuba =))))

Yang ni belalang kan? Saye takde idea nak letak gambar ape. Bedal saje. XD

5 comments:

cik fza said...

sapa xmasuk rugi.muahahaha

Belalang Hijau said...

wah! terima kasih...

nih boleh naik pangkat jadi sarjan nih...huhuhu

alongxp said...

haha...xfhm?skang ni awk g page blog sy tu... http://facebook.com/blogkc awak leh tengok entri awk ni appear kat sana... tanpa perlu awk pegi ping...

NabiLLa NaSir said...

cik fza: tenkiu dtg sini

belalang: mejar la. kalau meja pun bleh gak.

Shazwan said...

dah join

ShareThis