Friday, April 1, 2011

21 tahun? Okey saye dah boleh kahwin

Salam untuk kawan2 semua. Setelah sekian lama akhirnye dapat jugak saye update blog. Ape je yang saye nak ceritakan. Tajuk entri tu macam takde kaitan haha. Berikan saye peluang untuk merapu ye kawan2. 21 tahun? Memang dah boleh kahwin pun. Alhamdullillah di penghujung semester ni, saye dapat rasekan diri ini lebih baik dari tahun2 yang sebelumnye. 2 tahun di UM macam2 orang yang saya jumpa. Terima kasih kawan2 di atas pengalaman, nasihat dan tunjuk ajar yang diberikan. Tak kiralah yang baik atau buruk semuanye saye ambil untuk perubahan diri.

Okey nak cerita sikit pasal aktiviti2 sepanjang 1 bulan ni. Yang pertama dinner. Bukan sikit2 dinner nak kena attend. 4 dinner saye kena pergi. Buncit perut gua. Comel jek. Haha. Dinner kolej macam biasalah kena pergi 2 kali. Makan dekat Hotel Istana. Sumpah tak sedap langsung. Balik UM saye jadi lapar balik. Tapi kalau dinner under Jabatan Kimia memang masyuk babe. Makanan memang tiptop sedap. Yang tu buat dekat Boulevard Hotel Midvalley. Persembahan pun best2. Lecturer saye siap karaoke. Okey beberapa gambar untuk ditatap.

Time ni memang lapar tahap kronik.

Yang ni kawan2 rapat di Jabatan Kimia ^^

Dinner yang terakhir adalah dinner Sekretariat Rakan Muda UM. Yang tu buat dekat Rumah Universiti UM. Tapi dinner tu touching sikit sebabnye tujuan dinner tu adalah nak raikan exco2 yang akan lepaskan jawatan masing2 yang dah dipegang selama setahun. Jujur saye jadi sedih. Sebabnye SERUM adalah merupakan salah satu platform saye dalam tingkatkan skill pengurusan organisasi. Macam2 dah yang saye dapat. Memang sayang nak tinggalkan. Terima kasih untuk beberapa individu yang banyak membantu saye.



Sayang korang semua (^_^)~


Orang banyak pengalaman

Makan sampai habis

Yang terakhir adalah Festival Tari Kanak2. Yang tu adalah projek terakhir saye untuk sesi ni. Alhamdullillah semuanya berjalan dengan lancar. Terima kasih pada YB Senator Dato' Raja Nong Chik Bin Dato' Raja Zainal Abidin diatas kesudiaan beliau merasmikan festival kami.



Berbakat besar


Saudari Pengarah


Tema warna pink


Pemenang bergambar bersama YB senator


Semangat betul adik ni ^^

Itulah yang saye buat dalam masa sebulan selain dari kuliah, test dan assignments. Lepak2 pun masuk jugak.

psst:// Curi gambar dari Husna, Ili dan Dzulfahmie. Terima kasih ye.




15 comments:

Magrib said...

I think, I pernah jumpa you.. but, I tak ingat la. mungkin pelanduk dua serupa... kita pernah 1 sekolah ka? nie yang buat rasa mcm nak stalk you ja... anyway.. tak pa la.. nice meeting you.. your blog great..

iqbalsyarie said...

menarik :)

Annas Anuar said...

haha.. tajuk mmg xde kene mengene

NabiLLa NaSir said...

Magrib: Hurm mybe jugak pelanduk dua serupa. xpun org yg awk jmpe tu adalah kakak saye. Huhu.

Iqbal: =) thnks

annas: mintak tlg bg idea sket tu tajuk tu. haha.

KoPiahJo said...

:) Kadang2 apa yang kita tulis tu kalau d baca nak tergelak pun ade :D.
Tpi itu lah hasil nukilan kitee ek :D
Salam 21! :P

NabiLLa NaSir said...

Kopiahjo: hehe mmg betul. kalau dibaca balik mmg kelakar. tak sangka kite tulis cmtu. btw, thanks =)

FaiE said...

ha3 . 21 ? n da boleh kawen ?

ehemm. da ade calon nye ea .....

nelly said...

meriahnya !!!!!!!

Heidi Shafiq said...

kecik2 lg dh pandai menari.. comel plak tu.. :)

Mohd Ridhuan said...

bestnye dinner222 je...
makan2 dan makan333

difficult easy. said...

haha. ingatkan dah nak kawen. tibe2 cerita pasal dinner. :P

Ezay Hadry said...

best nye de dinner..lama dah tak merasa dinner2 camni..haha comel kot dak tu menari..haha

bukan photographer said...

mmg langsung xde kaitan tajuk dgn entri...,lari jauh...

ilham_un said...

cam kenal jek muka2 saudari pengarah n orang penting tue..hehehhee.
salam satu um.

ilham_un said...

kolej 9..kamu?

ShareThis