Saturday, January 8, 2011

Wajah baru! Jom tengok!

Setelah 6 bulan berlalu, barulah saye terhegeh-hegeh nak tukar background dan header. Warna background yang menjadi pilihan hati adalah kelabu asap. Asap pun asaplah. Janji tak ambil masa yang banyak nak set up. Lagipun senang nak match dengan warna lain. Header pun pakai bedal je tu. Tapi semua ada maksud.

Zirafah yang siap pakai crown tu adalah saye. Haha. Sebab? Saye ni tinggi orangnye. Orang putus kepala tu maksudnye saye ni minat blogging. Kenderaan saye mase kecil adalah basikal. Dah besar pakai kereta pulak. Nak pakai lori treler tak mampu. Cendawan tu maksudnye saye ni suka bunga dan pokok2. Ladybird tu pula serangga kegemaran. Tapi saye suke semut jugak sebabnye semut ni rajin. Abang segitiga yang bermisai tu adalah librarian blog saye. Duit nuffnang saye yang baru RM16.00 tu pun nanti nak bayar gaji abang librarian misai. Sekian sudah saye merapu-rapu di sini. Harap2 kawan2 sukalah tengok. Kalau tak suke takpe. Biarlah saye je yang syok sendiri. Haha.


15 comments:

||aLeaSaRa|| said...

hye slm perkenalan!wah sukanya header yg siap ada makna tu!tahniah very creative!

NabiLLa NaSir said...

slm perkenalan. anyway thx yep =)

Fatan Khariri said...

ontah apo apo ontah.tp bab tggi tu amat lah betul!tinggi melangit.hahah.

NabiLLa NaSir said...

haha. tak suke xpe. den xkisah. tggi melangit ni kurniaan tuhan. syukur!! hehe

g0m0k9enDek said...

simple n nice!

Eryati said...

eheheheh...comel aje zirafah tu...awak pun mesti comel...

NabiLLa NaSir said...

gomok9endek n eryati: hehe thanks =)

gabanMorka said...

fuyoo..setiap bendA tu ada makna tersirat ek?hehe

NabiLLa NaSir said...

gaban: haha lebih kurang la tu. tapi abg librarian bermisai tu dongeng semata-mata. hehe =)

eqbalzack said...

sekali sekala kena ubah layout..peminat tak bosan nnt..hehe

tomatokering :) said...

cantek2 . ;D

NabiLLa NaSir said...

abg eqbal: hehe betul2. tapi tulah saye ni budget cam busy woman lah kononye. malas je lebih. tu yg smpai 6 bulan tak tukar. haha

cik tomatofresh: hehe tenkiu =)

Kembang Perawan 3288 said...

>:)

NabiLLa NaSir said...

cik kembang: =)

Jαnnαhツ said...

nice banner...

ShareThis