Monday, January 10, 2011

Antara EPL, AJL 25, Akuarium dan Ketuhar Gelombang Mikro

Nampaknye antara 4 pilihan di atas, saye terpaksa pilih akuarium dan ketuhar gelombang mikro. Haha memang semak betul minggu ni. Orang lain sibuk tengok AJL dengan EPL. Sibuk pergi Chocolate Fair bagai, saye sibuk baca pasal akuarium dengan microwave oven sekali satu set dengan lab report. Ni semua sebab assignments. Tibe2 lecturer suruh describe macam mane microwave berfungsi dan kenape network wifi boleh terganggu kalau kite online dekat tepi akuarium. Memang takde kaitan dengan kimia. Tapi die ade kaitan dengan gelombang elektromagnetik yang saye tengah belajar sekarang ni. Nak tak nak, kena buat. Assignments satu markah pun harus buat sebab semua tu masuk markah final.

Baru first week kuliah, dah kena bedal dengan 2 assignments dan satu lab report. Hahaha. Saye hanye mampu bersabar serta istighfar dan kadang2 gelak kuat2 bagi hati ni riang sikit. Ade permintaan dari Cik Anis. Die minta saye post entri tentang sodium laureth sulfate dan derivatives bahan tersebut. InsyaAllah akan saye usahakan. Kalau entri camtu, saye ambil mase yang lame sikit untuk siapkan. Kena baca banyak benda. Takut2 nanti tersilap. Kalau saye rajin, saye pergi tanye lecturer untuk pengesahan maklumat. Chewah! Ayat tak boleh blah. Haha.

Ape2 pun tahniah untuk Ana Rafael Nadal sebab menang. Haha. EPL saye tak tahu siape menang. Yang saye tahu Liverpool lawan MU. Jangan tanye saye pasal bola. Senget2 jawapan yang saye bagi nanti. Haha.

7 comments:

YanaMIB said...

salam kenal..

MU menang semalam..hehe~

Encik Tikus said...

Man utd lawan livepool sape menang ? keh keh

NabiLLa NaSir said...

Haha. awk lambat tnye. saye dah taw sape menang. MU lah. Haha :D

NabiLLa NaSir said...

Yana: salam kenal. thx sbb bgtaw jugak. tak payah la saye tgok match pasni. ade org tukang bgtaw sape menang. hehe

ayim said...

bestnya chemistry..hak3..elektromagnet form 5 pon blaja kn???mudah2 je 2..hehe.gurau

Shira Shafrida said...

salam kenal..


jemputlah baca entri baru,
Aku tak mahu abahku berdosa.. di shirashafrida.blogspot.com

NabiLLa NaSir said...

mase form 5 tu blaja yg paling basic. hehe. skunk dah macam2. hahaha

ShareThis