Sunday, October 10, 2010

Blog Saye Yang Terdiam

Assalamualaikum kawan2

Kali ni blog saye betul2 terdiam. Dah lama tak update kan. Berwalking-walking pun dah kurang. Maaf ye buat kawan2 yang datang ke blog saye. Belum sempat nak balas kunjungan anda semua.

Kali ini saye nak kongsikan sikit tentang pengisian saye pade hari Sabtu lepas. Saye dan kawan2 berkunjung ke SMK Taman Setiawangsa untuk program motivasi bagi pelajar SPM. Syukur alhamdullillah semuanya berjalan lancar. Adik2 memang sporting. Jika diberi peluang saye nak join lagi. Okey itu saja. Memang saye kesempitan masa nak update blog. Layankan saja gambar2 di bawah ni.





Entah siapa punye idea bergambar kat tengah panas. Malas nak jadikan isu, layankan saje. Agaknye dieorang ni kurang vitamin D kot

2 comments:

fatan said...

ada x adek2 tu mnx num fon akak2?hahaha

NabiLLa NaSir said...

hahaha. perlu ke?
num fon private la
bg fb sudah. hehe

ShareThis