Sunday, August 29, 2010

Program Iftar Bersama Anak2 Yatim

Salam buat semua,

Syukur kite semua sudah berada pada Ramadhan yang ke-20. Saye pasti kawan2 telah mengisinye dengan sebaik mungkin. Pada kali ini, saye berpeluang untuk bersama-sama anak2 yatim dari Yayasan Negeri Sembilan. Program dijalankan di Masjid Jamek Port Dickson bermule jam 12.00 tgahri hingga 10 malam.

Macam2 aktiviti dijalankan. Forum, sesi taaruf, LDK dan etc. Then diteruskan dengan majlis berbuka puasa dan solat terawikh. Anak2 yatim yang hadir kebanyakannye dalam linkungan umur 13 -17 tahun. Kire budak2 sekolah menengah la.

Saye suke untuk ade dekat dengan mereka. Sebabnye saye akan rase insaf. Haha. Tapi, kalau jumpe dieorang, perasaan saye jadi bercampur-campur. Sedih, kasihan semuanya ade. Ape2 pun terima kasih kepada Persatuan PERMANIS Universiti Malaya (saye sedang promote ni) sebab adekan program ni. Memang terbaiklah.



from left Helmi, Azvin, Adik Nadia dan yang tepi sekali tu orang asli. Hahaha

Pakaian boleh dicuci, tapi muka yang suci sukar dicari. Hihihihi

Sesi forum ~ moderator buat muka menggoda.


7 comments:

Maryam Fatanah said...

sah la sopan btol ko ni dear..
i suke ayat u :nuke boleh dicuci...waaaaa...klakar kot..n another one "moderator wat muke menggoda...redicilous u ni

NabiLLa NaSir said...

maryam : hahahaha. yg tu ciplak ayat iklan sabun cuci baju tapi ade edit2 sikit

iqbalsyarie said...

hahahaha...kesian moderator tu :)
program yg baik dan bagus~

TERBARU: mencari wajah Tuhan

NabiLLa NaSir said...

iqbal : hehe. moderator tu kawan saye. saje nk gurau2

g0m0k9enDek said...

tahniah! pastinya program yg sgt bermkna buat si anak2 yatim!

sizuka[Izzati] said...

oh mesti best kan.hehe~

NabiLLa NaSir said...

gomok9endek : thanks =)

sizuka : best sangat2

ShareThis