Tuesday, August 31, 2010

G0m0k 9enDek Yang Baik Hati

Yang dinanti-nantikan telah tiba. Akhirnya saye dapat award pertama. Trofi yang berupa kasut getah yang bergaya kaki. Tadaaa! Boleh pakai di mana2 sahaja. Ke bendang mahupun ke kuliah. Dinner pun boleh jugak.


Haha. Ape2 pun terima kasih ye Cik g0m0k 9enDek sebab bagi award ni. Die baru je follow saye semalam. Arahan yang diberikan adalah >>> Isi tempat kosong bagi soalan di bawah

1.apa yang bermain di fikiran skarang ni?
Assignments colloids yang tak siap lagi.

2.apakah nama samaran saye?
Bella, Biela, Cik Bell, Cik Nab, Bugs Bunny

3.berikan 3 orang yang anda sayang
Keluarga, Kawan2, Driver bas UM. Haha

4.panggilan aku untuk si dia
Alamak si dia saye takde lagi. Tapi rasenye saye akan panggil die Tok Imam nanti.

5.hadiah yang u all impikan dari seseorang yang istimewa.
Sejujurnye saye nak sebentuk cincin emas platinum yang bernilai dua puluh lima ribu dan cendawan goreng yang bernilai tiga ringgit.

6.blog mane yang anda suke visit.
Blog sendiri

7.tagkan 15 blogger

Sekian sudah. Sudi2 lah jawab ye. Untuk suka2 je tu.

12 comments:

Malek Ku said...

tq miss nabilla nasir~~

iqbalsyarie said...

Hihi...saya pun ada :)

TQ.rasa terharu pula~

TERBARU: Kasih kerana Tuhan

NabiLLa NaSir said...

malek: wc =)

iqbal: jgn nangis. haha :D

WZulhilmi said...

tolong!! kena tag~~~ T T

Thanks cik bElla.. :)

NabiLLa NaSir said...

wan : ur wc hehe. ni mesti tag bnyak tak jawab lagi ni.

cuteyes said...

dah tuntut award..tq dear!:)

NabiLLa NaSir said...

zatul : hehe same2 lalink =)

azmihamin said...

dah jawab tag kamu. terima kasih.. :)

NabiLLa NaSir said...

azmi : wc (^_^)

Pencacai Alim said...

nk award juga..hakhakhak

NabiLLa NaSir said...

en cacai: hehe laen kali la ye

g0m0k9enDek said...

baru baca n3 nih setelah sekian lama.. adessss!

ShareThis