Monday, July 26, 2010

Sombong Yang Tidak Disengajakan

Macam mane tu ye sombong yang tidak disengajakan. Senang cerita, sejak akhir2 ni ramai sangat umat manusia yang mengatakan saye sombong. Dieorang cakap saye ni muka KEREK. Sejujurnye memang saye tak sedar saye dah terKEREKkan(jangan gune dalam karangan ye) muke.

Banyak kali dah saye cakap dengan dieorang sebelum ni. Saye memang camni. Jadi jangan terasa kalau saye tak senyum atau buat muke sombong. Saye dah cube manis-maniskan tapi susah. Sebab saye rase macam tak ikhlas. Bile tak ikhlas saye akan mule rase macam orang gila. Saye pun tataw kenapa saye berperasaan camtu. Mungkin kene badi orang gila kot.

Sebelum ni pun saye ade post tentang ni. Kalau siape2 belum bace boleh klik kat sini. Kawan2 jangan cakap saye sombong ye lepas ni. Kalau tak, saye jadi sangat sedih. Kemungkinan akan mengalirkan air mata(emosi itu penting)



YANG PENTING MUKE SAYE TAK SESOMBONG PROFESSOR YANG KAT ATAS NI. YANG NI SOMBONG SANGAT. MENTANG2LAH ADE CERMIN MATE BULAT. TAK NAKLAH KAWAN CAMNI.

10 comments:

princeduyong said...

haha...sombong muka monyet tu...haha

REBUNG SUCI

NabiLLa NaSir said...

hihihi. lagi sombong dari saye

tengkorakemas said...

tgk ok je muka awk, takla sombong, tapi tgk kat gmbr kecik tu jela he

si pOlan said...

muka awak sombong lah! eh x, muka awak garang. ouh saya silap lagi, muka awak muka kuat makan. ngahahahaha. mmuahh! xp

NabiLLa NaSir said...

tengkorakemas : kalau kt pic mest kene senyum tak boleh wat muke sombong. huhu

a.j : uit jahat ko. haha. diam2. jgn pecah rahsie :P hihi

Annas Anuar said...

huhu.. jgn marah la ek.. usik2 je aritu :) lepas nie x ckp lagi dah... ok cik bella

NabiLLa NaSir said...

it's okey. huhu. btw, goodluck LI k =)

iqbalsyarie said...

Nice..saya dah baca entry ni dan entry yg berkaitan tu...dan dalam blog saya pun saya pernah sebut pasal org kata saya sombong.nak baca?Saya sombong?huhu

btw,nice blog.Cik Nabila punya blog kemas la~ =)
Latest post:Inikah pujian?

NabiLLa NaSir said...

iqbal : hehe tenkiu2. btw, leh wat team sombong ni. hihi

iqbalsyarie said...

haha..team~haha..kita recruit lebih ramai org la!!hehe..thanks atas komen dalam entry tu..saya add blog kamu dalam bloglist saya ya..nanti boleh saya selalu baca kamu punya latest update.Keep in touch~
Latest post:Inikah pujian?

ShareThis