Monday, July 26, 2010

Minggu Promo 10

Lame betul saye tak update blog. Akhir2 ni memang saye sibuk. Kali ni saye just nak promote MINGGU PROMO kepada blogger2 yang menuntut di UM tak lupe kepada followers tersayang. Jadi, saye nak jemput kawan2 mendaftar di Sekretariat Rakan Muda Universiti Malaya. Untuk sesi kali ni, pasti pelbagai aktiviti menarik yang akan diadakan. Harap kawan2 UM dapat membantu untuk jenamakan kembali SERUM 2010. Terima kasih.


Rajin2 ke blog SERUM UM ye

Btw, saye tataw kenapa poster ni hilang sebelah. hihi

2 comments:

diraja22 said...

best jg ni..

NabiLLa NaSir said...

hehe mmg best. tp yg xbestnye asal poster die mcm terbelah due. hihi. saye pun tataw knape

ShareThis