Sunday, July 11, 2010

Bukan Kegilaanku

Sekali lagi saye membicarakan tentang bola. Walaupun saye tak minat, tapi masuk ni dah 2 kali saye post tentang bola. Di kala satu dunia membicarakan final match pagi nanti, saye langsung tak rase ape2. Kawan2 kat UM ni sibuk ajak pergi tengok match. Terima kasih sajelah kawan2. Saye tak berminat. Saye mahu tidur. Esok ade kelas pukul 8 pagi.

Haha skema. First day kuliah jangan mimpi saye nak bagi tumpuan. For sure roh saye masih di awangan. Datang nak tengok wajah lecturer je. Sedut AURA dulu. Baru belajar.

Ape2 pun saye dah jadi senior. Junior saye sangat baik. Tapi umur junior saye lagi tua dari saye. Maknenye tiada 'KAKAK-KAKAK' ye. Harus ingat. Panggil saye nabilla okey. Satu lagi saye tak boleh buli die. Ish2x ruginye.



4 comments:

Hapiz Rahman said...

ada hati nak membuli ya? :)

NiZaM Limited said...

haha..1st day kat lecture mmg kdg2 rasa malas nak dtg pon ade sbnrnye..=p
papepon smoga sukses utk sem baru ni ye cik mahasiswi. hehe..

tengkorakemas said...

keputusan yg bijak utk tidak menerima ajakan kwn..

musim wcup pun dah tamat, bolehlah saya tdo dgn lebih teratur he

NabiLLa NaSir said...

hapiz : buli sikit2 je. ahaks!

encik nizam : thanks

tengkorakemas : tido baik untuk kesihatan

ShareThis