Wednesday, June 30, 2010

Saye Tak Suke Bola Sepak

Inilah kenyataannye. Saye dah cube untuk mencintai bola sepak. Tapi saye dah tak mampu nak berpura-pura lagi. Saye tetap tak boleh. Sebab yang utama:

  • Saye stress bile tengok bola. Sebab sampai habis perlawanan pun saye tak boleh nak decide saye sokong team mane. Jadi saye jadi tertekan bile time nak pilih team. (agak DUNGU disitu). Oleh kerana saye wanita yang BENCIKAN STRESS, saye perlu jauhi benda2 ni~hoho
  • Saye sebenarnye tak boleh terima bile lebih 20 orang yang kat atas padang rebut satu bola.
  • Bile musim bola tak kisah lah EPL ke, FIFA ke, LIGA SUPER ke, saye tak boleh nak tengok rancangan kegemaran. Terpaksa rebut. Dan saye paling pantang kalau adik lelaki atau ayah saye tengok siaran ulangan. Dah tengok yang LIVE nak tengok yang ulang punye lagi. Bagilah peluang kat saye pulak. Hah!
  • Saye tak suke bile maen bola lebih satu jam tapi tak masuk gol. Cis! (Saye tahu memang susah nak masukkan gol)
  • Yang penting saye tak suke Bola Sepak sebab bile saye maen futsal, bola yang saye sepak tak melantun tapi die pusing2 je. (Yang sebenarnye saye tak reti nak menyepak bola)


22 comments:

Ikemal said...

saya bukan xsuka. tp xmnt. hehe

gabanMorka said...

same as me......

beLalanG said...

x pelik sangat kalo pmpuan x suka bola...:)

tengkorakemas said...

hehe biasela laki musim bola ni..sbr jela ye

r-mean said...

sy suke bola sepak..sy tak suke pmpuan tengok bola...haha

kyo_9 said...

sokong ref sudah ;)

Fær.han/Unown F/Gyan said...

Ahaha tapi yang best nyer World Cup sekarang apa taw? Penonton =p

Astro Byond: Tambah RM20 sebulan
TV 42 inci 3D: RM5000
Sound sistem gempak: RM500
Melihat penyokong menangis depan set tv kerana tak dapat menonton perlawanan kerana hujan lebat menghalang pancaran astro: Tidak ternilai =p

Nur Su'aidah said...

sabar2! heheh :)

Hapiz Rahman said...

saya x suka bila reff x approve jaringan lamparf tempoh hari!!!

Amanda Sabariah Shamsuri said...

aq suke tgk bola.tp npa r-mean x suka tgk aq huh?ahahaha slh ke pmpuan tgk bola????

zati said...

hehehe..samer laa kiter ;)

bARdbOO said...

hai...same problem here...bosan tgok bola...tp suka main futsal...camne tu yer? huhu..




jum baca entry terbaru bARdbOO:

Persiapan Perkahwinan A-Z (Part 1)

NiZaM Limited said...

Hehe..saya tak ambik tau sgt pasal bola..tapi takdela sampai kategori tak suka, sebab bola tak pernah pon bersalah dlm hal ni.ia hanyalah benda utk disepak2. haha..nak layan utk world cup ni bleh la kot..=p

NabiLLa NaSir said...

thanx semua sbb comment. selamat berbola. hihi :P

Cik Faeezan said...

huhu..jgn paksa benda yg kita xsuke ;)

mish.qist said...

stuju!! tak suka jugakk..
nak nak time world cup nih..haishh!!

+akufobia+ said...

boo bola.erkk.

jack said...

saya suka bola sepak. :P
Health and Beauty Blog

Dark Half said...

sy pun x minat sgt bola tapi bleh jer layan..

x bleh terima lebih 20 org kejar 1 bola?bestu kalau >10 pompuan kejar bola jaring leh terima x?hehe

NabiLLa NaSir said...

hehe kalau bola jaring saye bleh terima. haha. diskriminasi btul

WZulhilmi said...

wah !! tak suka betul denagn bola nih.. Hahaha

FifaMusz said...

kalau camtue, you tak suka i jugak ler yer.. nama i kan FIFA jugak.. huhuhu... jgn mare...

http://fifamusz.blogspot.com/

ShareThis