Thursday, June 24, 2010

PINK LOLIPOPS 1st FREE GIVE AWAY

Saye telah di tag oleh KAK MIA untuk join GIVEAWAY. Terima kasih kak sebab ingat pade saye. Ni kali pertame saye ditag sejak mule berblogging dua bulan yang lepas. Yang anjurkan GIVEAWAY ni adalah KAK AYU. Jika ade sesiape yang berminat nak join bolehlah ke SEWING MAKES ME CRAZY. Dapat hadiah handbag taw.


Sebenarnye KAK AYU ni seorang tukang jahit. Die terima macam2 jenis tempahan seperti baju kurung, langsir, dress dan khidmat jahit manik pun ade. Tapi kali ni die dengan baik hati buat FREE GIVEAWAY. Maklumlah sekarang dah bulan REJAB. Ni salah satu cara KAK AYU nak tarik pelanggan buat tempahan untuk musim perayaan nanti. Bagus kak.

Saye kalau hiasan manik pade baju ni tak berapa minat. Sebab saye lebih gemarkan yang simple2. Tapi saye boleh rekemenkan KAK AYU pada kakak saye. Kakak saye ni jenis manusia yang suke hiasan manik dekat baju. Kalau boleh die nak letak banyak2. Bagi berat baju tu cecah satu kilogaram hoho.

Saye perlu tag 3 orang yang lain. Jadi saye pilih

6 comments:

NORULAIN said...

aku sgt la terharu cik bella,,tq,,

princeduyong said...

tahniah tahniah...

Mia Liana said...

terima kasih jawab tag akak :)

NabiLLa NaSir said...

tenkiu n welcome (^_^)

+d.O.Y.A.h+ said...

timakasih bella~~

fazRul said...

uit..takan smpai skilo letak manik..hehe

ShareThis