Friday, June 25, 2010

Kesempitan seperti Adnan Sempit


Akhirnye saye berjaye susun jadual untuk semester 3. Saye rase yang ni adalah yang terbaik. CONFIRM. 6 subjek
kimia dan satu subjek luar jabatan, maths. Tak nak ubah lagi dah. Masuk ni dah 3 kali saye buat ADD and DROP. Fakulti sains kat UM ni die tak guna pakej. Same jugak dengan sesetengah fak lain. Tak macam kat universiti lain, setiap sem die dah siapkan pakej. Saye rase yang tu lagi mudah kot.

Every semester pandai2 susun jadual ikut kehendak sendiri. Banyak jugak kelebihan sebenarnye. Salah satu, dapat jaga pointer. Tapi saye rase pointer saye macam tak berjage. Lecturer UM memang kedekut markah. Bagi ciput2 je(statement bahaya)

Tapi yang susah bile jadual bertindih atau satu2 subjek yang kite nak ambil tu dah penuh. Lagilah tambah pening kepala nak cari subjek yang lain. Kadang2 sampai tak cukup jam kredit sebab daftar lambat.



HARAP2 SAYE TAK JADI MACAM NI

Semester depan semuanye bakal jadi SEMPIT. Lebih sempit dari semester sebelumnye. Projek saye dengan Sekretariat Rakan Muda UM ade 2. Projek2 kecil lebih dari 3. Lab pun ade 3. SEMPIT otak saye camni. Hidung, telinga, mata semuanya SEMPIT. Duit pun boleh SEMPIT. Baju je yang TAK SEMPIT.

STRESS SAMPAI TERCABUT KAIN ~ HAHA

8 comments:

Zaini Punye Citer said...

ganaz kucing tuh...

Wan Perlis said...

dah abis zaman u :)

tengkorakemas said...

Aktifnya dgn projek, ape2 pun rancang masa dgn baik ^__^

Hirzie said...

relax2 haha don't stress haha

masturah idrus said...

U sy mcm skolah lg... fakulti yg susun jadual..hehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

jgn berfikiran sempit udah le hehe

hudhud said...

yupp UM best sbb jadual susun sendiri :D
Bab yang bagi markah sikit tu maybe btl kot haha :P

kata hati bukan kata mulut said...

jam krdt tak cukup lagi~
arghhh

ShareThis