Tuesday, June 22, 2010

Game Bodoh, Terasa bodoh

Kali ni post saye memang tak berapa nak bernas. Bukan isu semasa atau gosip2 artis, tapi rasenye sekadar luahan hati disebabkan tertipu oleh KOKOCRUNCH. Korang mesti tahu kan ape itu KOKOCRUNCH. Makanan bijirin pujaan ramai mase kecik2 dulu. Yang tag die, "COKLAT MENCURAH-CURAH KEDALAM GANDUM DAN POOFFF!! JADILAH KOKOCRUNCH!!!". Hah! korang ingat tak?

Sejujurnye saye layan lagi KOKOCRUNCH sampai sekarang. Kalau korang perasan die selalu bagi free gift kan. Contoh macam anak patung plastik. Sah2 saye buang dalam tong sampah. Tapi kali ni die bagi CD game free. Dalam hati berkate "ceh poyo giler bagi CD"(dengki). Adek saye pun bile tengok dapat CD game die dengan excited suruh saye pasang. Mahu tak mahu saye pasang jugak.

Rupenye game HELIKOPTER dengan BERUANG KUTUB. Macam biase, mestilah saye perlu test dulu. Tanpa membace instruction, saye terus mula. Saat "TERASA BODOH" bermula. Saye ingatkan kene tembak beruang tapi rupanye kene SNAP gambar BERUANG KUTUB tu dan dalam mase yang same kene control helikopter sekali. Kalau nak dapat markah tinggi kene snap muka BERUANG . Tapi kalau nak lagi bagus snap LUBANG HIDUNG die. Masalahnye saye asyik ter'snap PUNGGUNG BERUANG KUTUB tu. Jadi, dapat markah sikit je. Pada saat tu, saye terasa diperbodohkan oleh PUNGGUNG BERUANG KUTUB dan KOKOCRUNCH. Hah bodoh punye game. Saye tertipu.

Terasa nak memberontak pun ade. Ketuk CD tu dengan tukul besi. Bagi pecah berderai. Tapi bile fikirkan balik, saye beli KOKOCRUCH(bijirin kanak2 riang). Memang padanlah dapat game snap gambar haiwan. Lainlah kalau saye beli senapang M-16. Baru dapat yang tembak2 punye. Bile dah camtu, saye terus bercadang nak pergi beli CD game tembak2 punye. Bagi puas hati hohohahahaha.


PUNGGUNG BERUANG KUTUB TELAH MEMBUATKAN SAYE EMOSI

(=_=)

MAAFKAN SAYE WAHAI FOLLOWERS. ENTRI KALI NI SEDIKIT MEROSAKKAN MINDA

No comments:

ShareThis